K slovu sa dostáva kabína!

Skalická kabína nezažíva najlahšie obdobie v TIPOS Slovenskej hokejovej lige. V posledných zápasoch sa im nepodarilo naplno zabodovať a prepadli sa do nelichotivých priečok osemfinále. Kabína však funguje tak ako má. Ku slovu sa dostal kapitán Ondrej Janík aj jeho alternaítvy Martin Hujsa a Michal Šátek. Sú to aktuálne aj najstarší osadníci skalickej šatne.

“Do každého zápasu vstupujeme naplno s víziou víťazstva. Bojujeme za klub ktorého logo hrdo nosíme na drese.” začína 32 ročný kapitán Janík. “Prehrali sme zápasy aj v ktorých sme dominovali. Proti Breznu sme mali zabodovať naplno, no potrestali nás protiútoky súpera. V Žiline sme si za bojovnosť zaslúžili minimálne bod. Nevyšli nám dve oslabenia po sebe a naše nevyužité šance. Strelecky aj v obrane sme odovzdali bojovnejší výkon. Hrajeme hlavne pre našich fanúšikov” hodnotí výkony skalického klubu v posledných dvoch zápasoch.

Najskúsenejším hráčom kabíny je Martin Hujsa. Ten nemôže povedať, že by kabína nefungovala alebo by chýbal konfort. “Máme tu všetko na čo si spomenieme. Klobúk dolu pred vedením klubu v tomto smere. Sme dobrá partia a ak by sa tu objavil niekto kto by nezapadol určite by už tu nebol. Tvoríme skvelý celok a máme dobré vzťahy. Veľká časť hráčov by mohli byť moje deti ale pritom v nich vidím výborných hokejových kolegov a priateľov”  Tím skalice je aktuálne jeden z najmladších v lige no má dôveru najskúsenejšieho harcovníka i trenéra.  “Tento tím má na to vrátiť sa na vrchné priečky, bohužial na nás padla neprajná vlna ktorú verím že čoskoro zlomíme. Veríme tomu celá kabína, trenér aj realizačný tím.”

K slovu sa dostáva aj obľúbenec skalických tribún ešte z extraligových čias Michal Šátek “My vieme, že sme aktuálne v trocha ťažšom období, čo sa výkonov týka. Mrzí nás každá prehra a najmä nás mrzí, že nemôžme potešiť našich fanúšikov. Tí nás doma ženú vopred aj v tomto ťažšom období.” Zároveň verí aj v prelomenie nešťastia nalepeného na skalických korčuliach “Celá kabína pevne veríme, že to prerlomíme už v piatok proti Humennému a budeme sa môcť s našimi fanúšikmi potešiť z výhry. Musíme vrátiť silný domácí ľad” dodává 36-ročný útočník.

 


Súvisiace články